Isporuka

Isporuka robe vrši se u roku od jednog do pet radnih dana od trenutka porudžbine. Isporuka se vrši na teritoriji grada Beograda (pogledajte mapu sa zonom dostave u nastavku stranice).

Robu isporučujemo svakog radnog dana i subotom u periodu 16 – 22h, vlastitom dostavnom službom kako bismo omogućili sigurnu isporuku naručene robe. Kada naš dostavljač preuzme vašu porudžbinu, dobićete imejl sa obaveštenjem i linkom za praćenje porudžbine u realnom vremenu kako biste znali kada da očekujete dostavu. Naš dostavljač će vas kontaktirati 15 minuta ranije kako bi vam najavio svoj dolazak, na broj telefona iz vašeg naloga.

Robu isporučujemo u večernjim časovima iz dva razloga. Rezultati našeg istraživanja pokazali su da je to vreme koje kupcima najviše odgovara, budući da je većina ispitanika u tom periodu kod kuće. Drugi razlog je kraće zadržavanje u saobraćaju, što ubrzava vreme dostave, smanjuje troškove i doprinosi zaštiti životne sredine.

Dostavu vršimo bez minimalnog iznosa za dostavu. Cena isporuke na teritoriji Beograda iznosi 280 dinara za porudžbine manje od 2000 dinara. Za porudžbine preko 2000 dinara isporuka je besplatna. Prilikom naručivanja robe biće jasno naznačeni ukupni troškovi dostave. Ukoliko su u pitanju izrazito veći gabariti ili težina obratite nam se pre nego izvršite porudžbinu.

 

Zona dostave