Kako funkcioniše Bakalnica?

Bakalnica je novi koncept internet prodaje hrane i proizvoda za domaćinstvo sa ciljem očuvanja životne sredine, a po izuzetno niskim cenama. Bakalnica prodaje savršeno ispravne proizvode za koje postoji veliki rizik da ne bi našli put do krajnjeg kupca. Razlozi za to su brojni, a najčešće je u pitanju kratak period do isteka roka, zatim prekomerna proizvodnja određenog proizvoda u odnosu na potrebe tržišta, promena ambalaže, oštećena ambalaža, kao i vansezonski proizvodi.

U ponudi će se često naći i proizvodi iz regularne ponude sa dugim rokom trajanja, ali po sniženim cenama. U pitanju su proizvodi partnera Bakalnice koji žele da podrže naš koncept ili da promovišu određene proizvode iz svoje ponude kod nas. Važno nam je da znate da u Bakalnici nikada nećete naći proizvode po regularnim tržišnim cenama. Svaki proizvod iz naše ponude snižen je do 90%! Uživajte u kupovini!

Procenjuje se da se u Srbiji godišnje baci oko 250 hiljada tona hrane. Naš cilj je da, međusobnom saradnjom dobavljača, partnera i vas – naših kupaca, smanjimo količinu bačene hrane, čime ćemo zajedno doprineti očuvanju životne sredine u kojoj živimo, a pojedinačno uštedeti znatnu količinu novca.